fbpx

B.M.C

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες

Είμαστε δίπλα σας ώστε να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα Τεχνικών, Κατασκευαστικών, Οικονομικών, Λογιστικών Υπηρεσιών. Επίσης, παρέχουμε Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας (Real Estate), Golden Visa και Affiliate Δραστηριότητες.

15+ Χρόνια Εμπειρίας

Η εταιρία μας είναι καταξιωμένη στον κλάδο έχοντας ολοκληρώσει πολλαπλά επιτυχημένα έργα στον δημόσιο & ιδιωτικό τομέα με εφόδιο την πάνω από 15 χρόνια εμπειρία του ιδρυτή Νικόλαου Μπόνη, Αρχιτέκτονα Μηχανικού Ε.Μ.Π (Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου) καθώς και με την εμπειρία των στελεχών της.

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε τις πιο ποιοτικές και αναγνωρισμένες υπηρεσίες, έχουμε πιστοποιηθεί με ISO ISO:9001:2015/1807/ISO9019070493 για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Ολοκληρωμένες & Επαγγελματικές Λύσεις στην Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία Β.Μ.C. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε στη Ρόδο το 2016, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς της περιβαλλοντικής διαχείρισης έργων, της επιχειρησιακής οργάνωσης τεχνικών μελετών και χρηματοοικονομικών αξιολογήσεων, επενδυτικών προγραμμάτων, στον τομέα διαχείρισης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

Με εφόδια την 15ετη εμπειρία του Ιδρυτή της Β.Μ.C. ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. – Νικόλαου Μπόνη Αρχιτέκτονα Μηχανικού Ε.Μ.Π., αλλά και την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις και έργα, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον Δημόσιο τομέα. 

Cover Photo_11
work, plan, site
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων και προτάσεων: Γνώση, Αξιοπιστία, Συνεργασία

Βασικοί άξονες της δράσης μας είναι το υψηλό γνωστικό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού. Συνδυαστικά με το άριστο συνεργατικό κλίμα, επιδιώκουμε την εταιρεία μας δημιουργική, πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Μέλημά μας είναι οι πελάτες και συνεργάτες μας, με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση, και στο νέο ψηφιακό περιβάλλον να αισθάνονται εμπιστοσύνη και ανακαλύπτουν τη δυναμική μας στην προσφορά ολοκληρωμένων πακέτων λύσεων και προτάσεων. Μέσα από την καινοτομία, καταφέρνουμε να αγκαλιάζουμε και ενσωματώνουμε την γνώση, την εμπειρία και την πρόσβαση των υπηρεσιών μας, σ’ ένα ευρύτερο χώρο πέρα από τα όρια της Έδρας μας.

Εταιρικό όραμα

Νέοι σχηματισμοί, προσαρμογή στην τεχνολογία του ψηφιακού περιβάλλοντος

Σήμερα ήδη βιώνουμε την 4η βιομηχανική επανάσταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος ήδη βρίσκεται σε μια μοναδική ιστορική καμπή κατά την οποία αλλάζουν όλα. Το οικονομικό και νομισματικό σύστημα, το εμπόριο, οι επιστήμες, η τεχνολογία, οι βιώσιμες πόλεις, η τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, τεχνολογία blockchain, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας ΑΠΕ, νέοι περιβαλλοντικοί κανονισμοί κ.α. επιφέρουν αναθεώρηση στις μεθόδους που λειτουργούσαμε μέχρι σήμερα.

Η UNWTO, η SUSTAINABLE DEVELOPMENT GOALS, η World Health Organization & το World Economic Forum, έχουν αναλάβει να ερευνήσουν και να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις για την προοπτική εξέλιξης και βιωσιμότητας των μελλοντικών αρχιτεκτονικών πρακτικών.

Εμείς από την δική μας τη μεριά, ως σχεδιαστές, κατασκευαστές και θεματοφύλακες των ακινήτων, θα κληθούμε να δώσουμε λύσεις! Τόσο η τεχνολογία όσο και ο σχεδιασμός, θα αλλάξουν για πάντα!

Οι έλεγχοι, οι πιστοποιήσεις και οι εγκρίσεις σημάτων λειτουργίας θα διευρύνουν το αντικείμενο τους και θα αποκτήσουν άλλο χαρακτήρα. Άρα, και οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί ίσως πρέπει να αλλάξουν χαρακτήρα. Ήδη σε παγκόσμια κλίμακα γίνεται μια προσπάθεια ένταξης και ενσωμάτωσης σε όλες τις κτιριακές δομές κάθε χρήσης, να επανακαθοριστούν οι περιβαλλοντικοί κανονισμοί, ώστε να εντάξουν νέες κατευθύνσεις με σκοπό την Ασφάλεια και την Υγιεινή.

Αυτό θα αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την χάραξη μιας νέας φιλοσοφίας σχεδιασμού. Η τεχνολογία θα δώσει λύσεις και θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να εκπαιδευτούμε κατάλληλα. Το οικολογικό αποτύπωμα στον σχεδιασμό και κατασκευή των μελλοντικών κτιρίων και οικιστικών συνόλων όποιου μεγέθους και όποιας χρήσης, πρέπει να είναι βασική αρχή σε κάθε δομή.

Όραμά μας είναι πάντα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, να δίνουμε τις κατάλληλες λύσεις για να βελτιώνουμε τις ζωές των ανθρώπων, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο!

stairs, staircase, stiegenhaus
Επιτυχημένα Projects
0 +
Έργα Ιδιωτικού Τομέα
0
Προσφερόμενες Υπηρεσίες
0 +
Ημέρα Χρόνος Εξυπητέρησης
1

Ολοκληρωμένες & Επαγγελματικές Λύσεις στην Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας

γιατί να διαλέξετε Εμάς

Διευρυμένο Δίκτυο Συνεργατών

Είμαστε ένα κέντρο παροχής υπηρεσιών σε διαφορετικούς τομείς, οι οποίοι όμως συγκλίνουν σε έναν κοινό παρονομαστή, την δική σας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Στόχος μας είναι η ταχύτατη εξυπηρέτησή σας. Μέσα σε 1 εργάσιμη μέρα θα μπορούμε να σας έχουμε προτείνει την κατάλληλη λύση για εσάς.

Εξειδικευμένη & Υψηλή Τεχνογνωσία

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένη με ISO: 9001:2015/1807ISO9019070493 ώστε να μπορεί να σας παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες της αγοράς.

Αφοσιωμένοι στο να Προσφέρουμε το Καλύτερο!

Η ομάδα Μας

Είμαστε δίπλα σας από τον Αύγουστο του 2016.

Με το μήνυμα: «A world of Integrated services belong to you», (Ένας κόσμος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σας ανήκει). 

Διεκδικούμε πιστοποιήσεις, Πανεπιστημιακούς τίτλους, Μεταπτυχιακούς και Σεμινάρια επιμόρφωσης από Διεθνείς και Εγχώριους Οργανισμούς.

Είμαστε μια αναπτυσσόμενη ομάδα, εξειδικευμένου προσωπικού και συνεργατών σε κάθε ενεργό μας τομέα. 

Εργαζόμαστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. 

Καλύπτουμε με το έργο μας, τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες σας, θέτοντας ως προτεραιότητά μας τα σχέδια ανάπτυξης σας.

Εξελισσόμαστε καθημερινά, αναβαθμίζοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, επενδύοντας συνεχώς στην εκπαίδευση και ενημέρωσή μας, όπως η σύγχρονη εποχή και η τεχνολογική εξέλιξη επιτάσσει σε στρατηγικούς καινοτόμους τομείς. 

Οι μελέτες και γενικά οι δράσεις μας σκοπό έχουν οι παρεμβάσεις μας, να αποτελούν  περιβαλλοντικά πρότυπα. 

Αναπτύσσουμε προγράμματα και εφαρμογές με υπευθυνότητα που στόχο έχουν στη διατήρηση ή δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για εμάς και τις επόμενες γενιές. 

Καλέστε 24/7
Ή

Ζητήστε Αναλυτική Προσφορά Για Εσάς ΔΩΡΕΑΝ